fbpx

Gyere, és mutasd meg, mennyire vagy profi steaksütő!

Neked is az a kedvenc pillanatod, amikor végre a grill fölé hajolva hallgathatod az épp rákerült steak sercegését? Szerinted senki nem süti nálad tökéletesebb állagúra a steaket? Akkor ez az esemény neked szól!

2019. május 11-én a Fehér Nyúl Sörfőzde és a Fehér Nyúl BBQ Team a Füstös Nyúl Kupa keretén belül megrendezi Magyarország első hivatalos SCA Steaksütő Versenyét.

Versenyzőként a Steak Cookoff Association európai bajnokságának részeként, ribeye steak / rostélyos kategóriában mérheted össze a tudásodat a 260 000 Ft-os összdíjazásért!

Versenykörülmények:
Két szelet hús, 3x3m versenyterület és két óra áll a rendelkezésedre, hogy a saját grillfelszereléseddel elkészítsd a két legjobb steaked: az egyiket leadod a zsűrinek, a másikat elfogyaszthatod… 🙂

A célállag medium / közepesen átsült, a hús bármilyen hőforráson elkészíthető, a versenyhúsokat az egyenlő esélyek érdekében a szervezők biztosítják, és a résztvevők választják.

Az elkészült steakeket az SCA által szervezett képzésen felkészített versenybírók pontozzák, duplavak rendszerben: Átsütöttség, Íz, Állag, Megjelenés és Összhatás szempontokból.

Nyeremények:
A legmagasabb összesített pontszámot elérő versenyző nyeri a 150 000 Ft fődíjat, és az SCA World Championship amerikai versenyére meghívást jogosító “Golden Ticket“-et.

HelyezésDíj
I. hely150 000 Ft
II. hely75 000 Ft
III. hely25 000 Ft
IV. hely10 000 Ft

A verseny nemzetközi SCA szabványok alapján történő lebonyolítását
Petra Rebenstorf, az SCA hivatalos képviselője biztosítja.

Időpont:
2019. május 11. Szombat, 09:00 – 16:00

Helyszín:
Kobuci Kert
1033 Budapest, Óbuda, Fő tér 1., Zichy-kastély udvar
Megközelítés a Laktanya utca felől.

Részvételi díj:
36 000 Ft/fő
A nevezési határidő 2019. április 30.

Az eseményre helyek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre.

További részletes információ a verseny menetéről itt.

Regisztrálj:Ennek az űrlapnak a beküldésével, elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat.Javasolt tartalom