fbpx

Ismét Meghívásos BBQ Verseny a Füstös Nyúl Kupán, amin te is lehetsz versenybíró!

Jelentkezz, és kóstoljuk végig együtt a legvadítóbb ízeket, a legszaftosabb húsokat, utána pedig maradj velünk egy közös sörözésre!

A tavalyi szoros győzelem után a címvédőként a Fehér Nyúl BBQ Team visszatér, hogy ezúttal olyan csapatokkal versenghessen, mint a BodrogSmoker BBQ Team, MeatMasters BBQ&Grill, SunCity BBQ Szeged, Vörös Meteor Barbecoa és a tavaly már bizonyított Picigurman BBQ & Grill
A nemzetközi barbecue versenysztenderdek szerint rendezett megmérettetésen egy füst alatt a hagyományos versenynégyest készítik el a csapatok: csirke, sertésoldalas, sertéslapocka és marhaszegy kategóriákban.

Kihívás:

Versenybíróként a te feladatod lesz, hogy pártatlanul minősítsd a beadott húsokat Látvány, Íz és Állag szempontokból, és visszajelzéseiddel segítsd az versenycsapatokat.

Fontos tudnod, hogy korábbi versenybírói képzésen való részvétel vagy képesítés erre a bírálásra nem feltétel, a szükséges információkat a bírálás előtt ismertetjük, de nem árt, ha lelkesedsz a húsokért (és a sörökért, hiszen a zsűrizés végén vendégünk leszel egy sörre).

Időpont:

Ha jelentkezel, 2019. május 12-én, Vasárnap 09:00 és 14:00 között számítunk a szakértelmedre.

Helyszín:

Kobuci Kert
1033 Budapest, Óbuda, Fő tér 1., Zichy-kastély udvar

Részvételi díj: 

5000 Ft/fő

Ezúttal – a múltkori nagy érdeklődésre való tekintettel – 12 fő helyünk van.

Az eseményre helyek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre.

Regisztrálj:Ennek az űrlapnak a beküldésével, elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat.Javasolt tartalom