fbpx

Idén a nagy érdeklődésre való tekintettel több időpontban is tartunk Steaksütő Workshopot:

Időpontok:

  • Július 11 szombat, 14.00-17.00
  • Augusztus 15. szombat, 14.00-17.00
  • Szeptember 25. péntek, 17.00-20.00

Tematika:

  • SCA verseny menetének, szabályainak bemutatása
  • Sütéshez szükséges eszközök
  • Húsválasztás a versenyen
  • Fűszerezés
  • Trimmelés és kötözés
  • Elkészítési megközelítések:
    • Indirekt sütés és a reverse-sear technika smokerben
    • Direkt sütés
      • Gömbgrillben
      • PK grillsütőben
      • Kamadó sütőben
    • Serpenyőben sütés
    • Sous-vide
  • Bírói értékelési szempontok
  • Saját steak elkészítése

Előadók:
Szűcs Róbert Lúciusz és Szabó Benedek
Picigurman BBQ és a Fehér Nyúl BBQ Team steak különítménye

Helyszín:
Fehér Nyúl Sörfőzde – Tap Room
1095 Budapest, Soroksári út 110-112.

Részvételi díj:
14 900 Ft/fő, ami tartalmaz egy korsó Fehér Nyúl sört is.
(ha vezetsz, akkor egy palackkal elvitelre)

Az eseményre helyek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre.

Regisztrálj:





Ennek a formnak a beküldésével, elfogadod adatkezelési szabályzatunkat.



Javasolt tartalom