fbpx

Gyere, és mutasd meg, mennyire vagy profi steaksütő!

An English version of this page is available here.

Neked is az a kedvenc pillanatod, amikor végre a grill fölé hajolva hallgathatod az épp rákerült steak sercegését? Szerinted senki nem süti nálad tökéletesebb állagúra a steaket? Akkor ez az esemény neked szól!

2022. szeptember 10-én szombaton, a Fehér Nyúl BBQ Team és a Picigurman BBQ a negyedik Füstös Nyúl Kupa keretén belül megrendezi éves Steaksütő Versenyét.

Versenyzőként Rib Eye Steak [rostélyos] főkategóriában, illetve Hamburger és Ribs [sertésoldalas] kiegészítő kategóriákban mérheted össze a tudásodat a többi versenyzővel.

Versenykörülmények:
Két szelet kiváló minőségű rib eye hús, 3x3m versenyterület és egy szűk délután áll a rendelkezésedre, hogy a saját grillfelszereléseddel elkészítsd a két legjobb steaked: az egyiket leadod a zsűrinek, a másikat elfogyaszthatod… 🙂

A célállag medium / közepesen átsült, a hús bármilyen hőforráson elkészíthető, a versenyhúsokat az egyenlő esélyek érdekében a szervezők biztosítják, és a résztvevők választják.

Az elkészült steakeket bíróink pontozzák, duplavak rendszerben: Átsütöttség, Íz, Állag, Megjelenés és Összhatás szempontokból.

Időpont:
2022. szeptember 10. Szombat, 09:00 – 19:00

Helyszín:
Dunaharaszti, A TREZOR
2330 Dunaharaszti, Duna utca
Parkolási lehetőség a versenyhelyszín közelében.

Részvételi díj:
Szimpla verseny 35 000 Ft/fő

Dupla verseny 60.000 Ft/fő
Nevezési határidő: 2022. augusztus 26.

Az eseményre helyek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre.

NEVEZÉS: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeqJ85PY3fUnO0BQ-YW9HhtPxOjLXhBL6FqTWZhAGLn9io12Q/viewform

Javasolt tartalom