fbpx

FONTOS FELHÍVÁS:

A jelenlegi határzár abba a nehéz helyzetbe hozott minket, hogy az SCA képviselőjének a részvételét nem tudjuk garantálni, így a legnagyobb igyekezetünk ellenére a Füstös Nyúl Kupa az idei évben sajnos, nem tud nemzetközi verseny lenni.

Az eddig jelentkezett résztvevőkkel egyeztetve úgy döntöttünk, hogy az idei kupát hasonló díjazással és feltételekkel házi versenyként rendezzük meg, a hivatalos SCA versenyt pedig a következő évre halasztjuk.

Egyedül a bíróképzés folyamata változik nagyobb mértékben, ezzel kapcsolatban minden érintettet külön tájékoztatunk.

Gyere, és mutasd meg, mennyire vagy profi steaksütő!

An English version of this page is available here.

Neked is az a kedvenc pillanatod, amikor végre a grill fölé hajolva hallgathatod az épp rákerült steak sercegését? Szerinted senki nem süti nálad tökéletesebb állagúra a steaket? Akkor ez az esemény neked szól!

2020. szeptember 26-án szombaton, a Fehér Nyúl Sörfőzde és a Fehér Nyúl BBQ Team a harmadik Füstös Nyúl Kupa keretén belül megrendezi éves Steaksütő Versenyét.

Versenyzőként Rib Eye Steak [rostélyos] főkategóriában, illetve Hamburger és Ribs [sertésoldalas] kiegészítő kategóriákban mérheted össze a tudásodat a többi versenyzővel.

Versenykörülmények:
Két szelet kiváló minőségű rib eye hús, 3x3m versenyterület és egy szűk délután áll a rendelkezésedre, hogy a saját grillfelszereléseddel elkészítsd a két legjobb steaked: az egyiket leadod a zsűrinek, a másikat elfogyaszthatod… 🙂

A célállag medium / közepesen átsült, a hús bármilyen hőforráson elkészíthető, a versenyhúsokat az egyenlő esélyek érdekében a szervezők biztosítják, és a résztvevők választják.

Az elkészült steakeket bíróink pontozzák, duplavak rendszerben: Átsütöttség, Íz, Állag, Megjelenés és Összhatás szempontokból.

Időpont:
2020. szeptember 26. Szombat, 09:00 – 19:00

Helyszín:
Dunaharaszti, Dunapart
2033 Dunaharaszti, Evezős u. 2.
Parkolási lehetőség a versenyhelyszín közelében.

Early Bird részvételi díj:
29 000 Ft/fő
Early Bird nevezési határidő: 2020. július 31.


Részvételi díj:
34 000 Ft/fő
Nevezési határidő: 2020. augusztus 31.

Az eseményre helyek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre.

A regisztrációt lezártuk.

Javasolt tartalom