fbpx

Gyere, és mutasd meg, mennyire vagy profi steaksütő!

Neked is az a kedvenc pillanatod, amikor végre a grill fölé hajolva hallgathatod az épp rákerült steak sercegését? Szerinted senki nem süti nálad tökéletesebb állagúra a steaket? Akkor ez az esemény neked szól!

2020. szeptember 26-án szombaton, a Fehér Nyúl Sörfőzde és a Fehér Nyúl BBQ Team a harmadik Füstös Nyúl Kupa keretén belül megrendezi Magyarország második hivatalos SCA Steaksütő Versenyét.

Versenyzőként a Steak Cookoff Association 2020-as európai bajnokságának részeként, Rib Eye Steak [rostélyos] főkategóriában, illetve Hamburger és Ribs [sertésoldalas] kiegészítő kategóriákban mérheted össze a tudásodat a többi versenyzővel.

Versenykörülmények:
Két szelet kiváló minőségű rib eye hús, 3x3m versenyterület és egy szűk délután áll a rendelkezésedre, hogy a saját grillfelszereléseddel elkészítsd a két legjobb steaked: az egyiket leadod a zsűrinek, a másikat elfogyaszthatod… 🙂

A célállag medium / közepesen átsült, a hús bármilyen hőforráson elkészíthető, a versenyhúsokat az egyenlő esélyek érdekében a szervezők biztosítják, és a résztvevők választják.

Az elkészült steakeket az SCA által szervezett képzésen felkészített versenybírók pontozzák, duplavak rendszerben: Átsütöttség, Íz, Állag, Megjelenés és Összhatás szempontokból.

Nyeremények:
A legmagasabb összesített pontszámot elérő versenyző nyeri a fődíjat, és az SCA World Championship amerikai versenyére meghívást jogosító “Golden Ticket“-et.

A verseny nemzetközi SCA szabványok alapján történő lebonyolítását
Petra Rebenstorf, az SCA hivatalos képviselője biztosítja.

Időpont:
2020. szeptember 26. Szombat, 09:00 – 19:00

Helyszín:
Dunaharaszti, Dunapart
2033 Dunaharaszti, Evezős u. 2.
Parkolási lehetőség a versenyhelyszín közelében.

Early Bird részvételi díj:
29 000 Ft/fő
Early Bird nevezési határidő: 2020. július 31.

Részvételi díj:
34 000 Ft/fő
Nevezési határidő: 2020. augusztus 31.

Az eseményre helyek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre.

További részletes információ a verseny menetéről itt.

Regisztrálj:


Steak


HamburgerRibsKids' Que

Ennek a formnak a beküldésével, elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat.Javasolt tartalom