fbpx

Van, aki arra esküszik, hogy igazi csodák sült húsban a csontok környékén történnek. A második SCA Steaksütő Verseny részeként 2020-ban már Ribs kiegészítő kategóriában a legjobb sertésoldalasoddal is összemérheted a tudásod a többi versenyzővel.

Versenykörülmények:

A versenyen az általad hozott, baby back, st.louis cut vagy spare ribs vágású sertésoldalast kell tetszés szerinti hőforráson elkészítened.

LiVar Spareribs Schweinebauchrippchen - St. Louis Cut

A helyszínen elkészített oldalasból legalább 6 darab, csontot tartalmazó szeletet, az általunk biztosított dobozban kell beadnod a zsűri számára.

A dupla vak rendszerű értékelés során a bírók Megjelenés, Íz, Állag és Összhatás szempontok alapján pontozzák a beadott Ribs-eket, a legmagasabb összpontszám tulajdonosa nyeri a versenyt.

Az eszközeid részére versenyzőnként 3 x 3 m versenyterületet biztosítunk, itt kell elférnie a sütődnek, sátradnak, asztalodnak és az elkészítéshez szükséges egyéb felszerelésednek.

A verseny nemzetközi SCA szabványok alapján történő lebonyolítását
Petra Rebenstorf, az SCA hivatalos képviselője biztosítja.

SCA Ancillary Rules

Időpont:
2020. szeptember 26. Szombat, 09:00 – 19:00

A Ribs kategória tervezett beadási ideje 17:00-15:30 között, pontos versenyrendet a helyszínen hirdetünk.

Helyszín:
Dunaharaszti, Dunapart
2033 Dunaharaszti, Evezős u. 2.
Parkolási lehetőség a versenyhelyszín közelében.

Early Bird részvételi díj:
5000 Ft/fő
Early Bird nevezési határidő: 2020. július 31.

Részvételi díj:
8000 Ft/fő
Nevezési határidő: 2020. augusztus 31.

Az eseményre helyek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre.

Regisztrálj:

Amennyiben SCA Steak kategóriában is indulnál, vagy több kiegészítő kategóriára is jelentkeznél, kérjük kattints IDE.


HamburgerRibsKids' Que




Ennek a formnak a beküldésével, elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat.



Javasolt tartalom