fbpx

Úgy érzed, hogy a húson túl mutat a kompozíciós érzéked? Idén nem csak steakben lehetsz te a legjobb!

A második SCA Steaksütő Verseny részeként 2020-ban már Hamburger kiegészítő kategóriában is összemérheted a tudásod a többi versenyzővel.

Versenykörülmények:

A versenyen bármilyen általad hozott saját alapanyagból, hússal, hallal vagy zöldséggel, tetszés szerinti zsemlében és ízesítéssel elkészítheted a két legjobb hamburgeredet a zsűri részére.
A hamburgered bármilyen hőforráson megsütheted.
Az eszközeid részére 3 x 3 m versenyterületet biztosítunk, itt kell elférnie a sütődnek, sátradnak, asztalodnak és az elkészítéshez szükséges egyéb felszerelésednek.

A két azonos elkészítésű hamburgert az általunk biztosított dobozban kell beadnod, az egyiket egészben, a másikat 4 egyenlő részre vágva.

A doboz tetejét le kell tudnunk zárni, így most ne elsősorban a felhőkarcolók megszégyenítésére, inkább ízélménybeli magasságokra törekedj.

A dupla vak rendszerű értékelés során a bírók Megjelenés, Kreativitás, Íz és Kivitelezés szempontok alapján pontozzák a beadott Hamburgereket, a legmagasabb összpontszám tulajdonosa nyeri a versenyt.

A verseny nemzetközi SCA szabványok alapján történő lebonyolítását
Petra Rebenstorf, az SCA hivatalos képviselője biztosítja.

SCA Ancillary Rules

Időpont:
2020. szeptember 26. Szombat, 09:00 – 19:00

A Hamburger kategória tervezett beadási ideje 15:00-15:30 között, pontos versenyrendet a helyszínen hirdetünk.

Helyszín:
Dunaharaszti, Dunapart
2033 Dunaharaszti, Evezős u. 2.
Parkolási lehetőség a versenyhelyszín közelében.

Early Bird részvételi díj:
5000 Ft/fő
Early Bird nevezési határidő: 2020. július 31.

Részvételi díj:
8000 Ft/fő
Nevezési határidő: 2020. augusztus 31.

Az eseményre helyek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre.

Regisztrálj:

Amennyiben SCA Steak kategóriában is indulnál, vagy több kiegészítő kategóriára is jelentkeznél, kérjük kattints IDE.

Ha kizárólag kiegészítő kategóriában neveznél, regisztrálj itt:


HamburgerRibsKids' Que




Ennek a formnak a beküldésével, elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat.



Javasolt tartalom