fbpx

Van, aki arra esküszik, hogy igazi csodák sült húsban a csontok környékén történnek. A IV. Füstös Nyúl Kupa részeként 2022-ben újra, Ribs kiegészítő kategóriában a legjobb sertésoldalasoddal is összemérheted a tudásod a többi versenyzővel.

Versenykörülmények:

A versenyen az általad hozott, baby back, st.louis cut vagy spare ribs vágású sertésoldalast kell tetszés szerinti hőforráson elkészítened.

LiVar Spareribs Schweinebauchrippchen - St. Louis Cut

A helyszínen elkészített oldalasból legalább 6 darab, csontot tartalmazó szeletet, az általunk biztosított dobozban kell beadnod a zsűri számára.

A dupla vak rendszerű értékelés során a bírók Megjelenés, Íz, Állag és Összhatás szempontok alapján pontozzák a beadott Ribs-eket, a legmagasabb összpontszám tulajdonosa nyeri a versenyt.

Az eszközeid részére versenyzőnként 3 x 3 m versenyterületet biztosítunk, itt kell elférnie a sütődnek, sátradnak, asztalodnak és az elkészítéshez szükséges egyéb felszerelésednek.

Időpont:
2022. szeptember 10. Szombat, 07:00 – 19:00

A Ribs kategória tervezett beadási ideje 17:00-17:30 között, pontos versenyrendet a helyszínen hirdetünk.

Helyszín:
Dunaharaszti, A TREZOR
2330 Dunaharaszti, Duna utca
Parkolási lehetőség a versenyhelyszín közelében.

Részvételi díj:
12000 Ft/fő
Nevezési határidő: 2022. augusztus 26.

Az eseményre helyek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre.

NEVEZÉS: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeqJ85PY3fUnO0BQ-YW9HhtPxOjLXhBL6FqTWZhAGLn9io12Q/viewform

Javasolt tartalom