fbpx

FONTOS FELHÍVÁS:

A jelenlegi határzár abba a nehéz helyzetbe hozott minket, hogy az SCA képviselőjének a részvételét nem tudjuk garantálni, így a legnagyobb igyekezetünk ellenére a Füstös Nyúl Kupa az idei évben sajnos, nem tud nemzetközi verseny lenni.

Az eddig jelentkezett résztvevőkkel egyeztetve úgy döntöttünk, hogy az idei kupát hasonló díjazással és feltételekkel házi versenyként rendezzük meg, a hivatalos SCA versenyt pedig a következő évre halasztjuk.

Egyedül a bíróképzés folyamata változik nagyobb mértékben, ezzel kapcsolatban minden érintettet külön tájékoztatunk.

Van, aki arra esküszik, hogy igazi csodák sült húsban a csontok környékén történnek. A harmadik Füstös Nyúl Kupa részeként 2020-ban már Ribs kiegészítő kategóriában a legjobb sertésoldalasoddal is összemérheted a tudásod a többi versenyzővel.

Versenykörülmények:

A versenyen az általad hozott, baby back, st.louis cut vagy spare ribs vágású sertésoldalast kell tetszés szerinti hőforráson elkészítened.

LiVar Spareribs Schweinebauchrippchen - St. Louis Cut

A helyszínen elkészített oldalasból legalább 6 darab, csontot tartalmazó szeletet, az általunk biztosított dobozban kell beadnod a zsűri számára.

A dupla vak rendszerű értékelés során a bírók Megjelenés, Íz, Állag és Összhatás szempontok alapján pontozzák a beadott Ribs-eket, a legmagasabb összpontszám tulajdonosa nyeri a versenyt.

Az eszközeid részére versenyzőnként 3 x 3 m versenyterületet biztosítunk, itt kell elférnie a sütődnek, sátradnak, asztalodnak és az elkészítéshez szükséges egyéb felszerelésednek.

Időpont:
2020. szeptember 26. Szombat, 07:00 – 19:00

A Ribs kategória tervezett beadási ideje 17:00-17:30 között, pontos versenyrendet a helyszínen hirdetünk.

Helyszín:
Dunaharaszti, Dunapart
2033 Dunaharaszti, Evezős u. 2.
Parkolási lehetőség a versenyhelyszín közelében.

Early Bird részvételi díj:
5000 Ft/fő
Early Bird nevezési határidő: 2020. július 31.


Részvételi díj:
8000 Ft/fő
Nevezési határidő: 2020. augusztus 31.

Az eseményre helyek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre.

A regisztrációt lezártuk.

Javasolt tartalom