fbpx

Ha azt szeretnéd, hogy ne neked kelljen örökké otthon sütnöd, itt az ideje megalapoznod a következő nemzedék versenyzőinek sikerhez vezető útját!

A IV. Füstös Nyúl Kupa részeként 2022-ban gyerekeknek szánt Kids ‘Que (kb. “kölyök sütögetés”) kiegészítő kategóriában is indulhatnak ifjabb titánok az utánpótlásképzés jegyében.

A kategóriában 4-15 év közötti gyermeket nevezhetnek szüleik (vagy az őket szülői hozzájárulással felügyelő felnőttek) valamelyik felnőtt kategóriában történő nevezés mellett. Kérjük, hogy a rendezvény teljes ideje alatt legyen kijelölt felelős felnőtt segítsége és felügyelete minden gyermek versenyzőnek.

Versenykörülmények:

A versenyen mi biztosítunk minden nevezett ifjú versenyző számára két szelet sertéstarját, amelyikből az egyiket tetszőleges ízesítéssel kell elkészíteni a zsűri részére.

A felügyelő felnőtt segédkezhet az előkészületekben és a tűzgyújtásban/kezelésben/oltásban, azonban a fűszerezést és sütést a gyermeknek önállóan kell elvégeznie.

A tarja bármilyen hőforráson megsüthető.

Az eszközeitek részére 3 x 3 m versenyterületet biztosítunk, itt kell elférnie a sütődnek, sátradnak, asztalodnak és az elkészítéshez szükséges egyéb felszerelésednek.

A sertéstarját átsütött állapotban, köret és egyéb díszítés nélkül kell beadni, nem kötelező a klasszikus flekken ízesítésre törekedni, bármilyen fűszerezési irány követhető.

A dupla vak rendszerű értékelés során a bírók Megjelenés, Íz, Állag és Összhatás szempontok alapján pontozzák a beadott tarjákat, a legmagasabb összpontszám tulajdonosa nyeri a versenyt.

Minden Kids ‘Que kategóriában induló versenyzőnk részesül valamilyen díjban.

Időpont:
2022. szeptember 10. Szombat, 09:00 – 19:00

Pontos versenyrendet a helyszínen hirdetünk.

Helyszín:
Dunaharaszti, A TREZOR
2033 Dunaharaszti, Duna utca.
Parkolási lehetőség a versenyhelyszín közelében.

Részvételi díj:
Ingyenes
Nevezési határidő: 2022. augusztus 26.

Az eseményre helyek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre.

Nevezéshttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeqJ85PY3fUnO0BQ-YW9HhtPxOjLXhBL6FqTWZhAGLn9io12Q/viewform

Javasolt tartalom