fbpx

FONTOS FELHÍVÁS:

A jelenlegi határzár abba a nehéz helyzetbe hozott minket, hogy az SCA képviselőjének a részvételét nem tudjuk garantálni, így a legnagyobb igyekezetünk ellenére a Füstös Nyúl Kupa az idei évben sajnos, nem tud nemzetközi verseny lenni.

Az eddig jelentkezett résztvevőkkel egyeztetve úgy döntöttünk, hogy az idei kupát hasonló díjazással és feltételekkel házi versenyként rendezzük meg, a hivatalos SCA versenyt pedig a következő évre halasztjuk.

Egyedül a bíróképzés folyamata változik nagyobb mértékben, ezzel kapcsolatban minden érintettet külön tájékoztatunk.

Úgy érzed, hogy a húson túl mutat a kompozíciós érzéked? Idén nem csak steakben lehetsz te a legjobb!

A harmadik Füstös Nyúl Kupa részeként 2020-ban már Hamburger kiegészítő kategóriában is összemérheted a tudásod a többi versenyzővel.

Versenykörülmények:

A versenyen bármilyen általad hozott saját alapanyagból, hússal, hallal vagy zöldséggel, tetszés szerinti zsemlében és ízesítéssel elkészítheted a két legjobb hamburgeredet a zsűri részére.
A hamburgered bármilyen hőforráson megsütheted.
Az eszközeid részére 3 x 3 m versenyterületet biztosítunk, itt kell elférnie a sütődnek, sátradnak, asztalodnak és az elkészítéshez szükséges egyéb felszerelésednek.

A két azonos elkészítésű hamburgert az általunk biztosított dobozban kell beadnod, az egyiket egészben, a másikat 4 egyenlő részre vágva.

A doboz tetejét le kell tudnunk zárni, így most ne elsősorban a felhőkarcolók megszégyenítésére, inkább ízélménybeli magasságokra törekedj.

A dupla vak rendszerű értékelés során a bírók Megjelenés, Kreativitás, Íz és Kivitelezés szempontok alapján pontozzák a beadott Hamburgereket, a legmagasabb összpontszám tulajdonosa nyeri a versenyt.

Időpont:
2020. szeptember 26. Szombat, 09:00 – 19:00

A Hamburger kategória tervezett beadási ideje 15:00-15:30 között, pontos versenyrendet a helyszínen hirdetünk.

Helyszín:
Dunaharaszti, Dunapart
2033 Dunaharaszti, Evezős u. 2.
Parkolási lehetőség a versenyhelyszín közelében.

Early Bird részvételi díj:
5000 Ft/fő
Early Bird nevezési határidő: 2020. július 31.


Részvételi díj:
8000 Ft/fő
Nevezési határidő: 2020. augusztus 31.

Az eseményre helyek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre.

A regisztrációt lezártuk.

Javasolt tartalom