Úgy érzed, hogy a húson túl mutat a kompozíciós érzéked? Idén nem csak steakben lehetsz te a legjobb!
A IV. Füstös Nyúl Kupa részeként 2022-ben újra, Hamburger kiegészítő kategóriában is összemérheted a tudásod a többi versenyzővel.
Versenykörülmények:
A versenyen bármilyen általad hozott saját alapanyagból, hússal, hallal vagy zöldséggel, tetszés szerinti zsemlében és ízesítéssel elkészítheted a két legjobb hamburgeredet a zsűri részére.
A hamburgered bármilyen hőforráson megsütheted.
Az eszközeid részére 3 x 3 m versenyterületet biztosítunk, itt kell elférnie a sütődnek, sátradnak, asztalodnak és az elkészítéshez szükséges egyéb felszerelésednek.
A két azonos elkészítésű hamburgert az általunk biztosított dobozban kell beadnod, az egyiket egészben, a másikat 4 egyenlő részre vágva.
A doboz tetejét le kell tudnunk zárni, így most ne elsősorban a felhőkarcolók megszégyenítésére, inkább ízélménybeli magasságokra törekedj.
A dupla vak rendszerű értékelés során a bírók Megjelenés, Kreativitás, Íz és Kivitelezés szempontok alapján pontozzák a beadott Hamburgereket, a legmagasabb összpontszám tulajdonosa nyeri a versenyt.
Időpont:
2022. szeptember 10. Szombat, 09:00 – 19:00
A Hamburger kategória tervezett beadási ideje 13:00-13:30 között, pontos versenyrendet a helyszínen hirdetünk.
Helyszín:
Dunaharaszti, A TREZOR
2330 Dunaharaszti, Duna utca
Parkolási lehetőség a versenyhelyszín közelében.
Részvételi díj:
12.000 Ft/fő
Nevezési határidő: 2022. augusztus 26.
Az eseményre helyek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre.
NEVEZÉS: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeqJ85PY3fUnO0BQ-YW9HhtPxOjLXhBL6FqTWZhAGLn9io12Q/viewform