fbpx

Ha szeretnéd tudni, hogy hogyan is fogj hozzá egy verseny steak elkészítéséhez és gyakorolnál még egyet az első magyarországi Steak Cookoff Association verseny előestéjén, akkor a 2019. május 10-én pénteken este a Fehér Nyúl Taproomban a helyed.

Tematika:

  • SCA verseny menetének, szabályainak bemutatása
  • Sütéshez szükséges eszközök
  • Húsválasztás a versenyen
  • Fűszerezés
  • Trimmelés és kötözés
  • Elkészítési megközelítések:
    • Indirekt sütés és a reverse sear technika smokerben
    • Direkt sütés
      • Gömbgrillben
      • Kamadó sütőben
    • Serpenyőben sütés
    • Sous-vide
  • Bírói értékelési szempontok
  • Saját steak elkészítése

Előadók:
Csepregi András és Szabó Benedek
a Fehér Nyúl BBQ Team steak különítménye

Időpont:
2019. május 10. Péntek 17:00 – 21:00

Helyszín:
Fehér Nyúl Sörfőzde – Tap Room
1095 Budapest, Soroksári út 110-112.

Részvételi díj:
15 000 Ft/fő, ami tartalmaz egy korsó Fehér Nyúl sört is.
(ha vezetsz, akkor egy palackkal elvitelre)

SCA steaksütő verseny nevezéssel együtt csomagban jobban megéri: megajándékozunk egy hat palackból álló Fehér Nyúl sörválogatással!

Az eseményre helyek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre.

Regisztráció:



Ennek az űrlapnak a beküldésével, elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat.



Javasolt tartalom